Off Bloom

Off Bloom
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

”Sångerskan har en fantastisk röst och mycket attityd, musiken är tung men med bra melodier.” konstaterade LiveNews då danska Off Bloom spelade på Where’s the Music och gav konserten en stark 4 av 5.

Electropoptrion Off Bloom handlar om kontraster. På debut-EP:n ”Love To Hate It” blickade de mot experimentella ledstjärnor som Hudson Mohawke och Cashmere Cat. Sedan dess har det hänt massor. Förra våren åkte Off Bloom på turné tillsammans med stjärnskottet Dua Lipa och bandet har, tillsammans med akter som Liss, MØ, Goss, School of X och Vera, förvandlat Köpenhamnsscenen till en av de mest spännande musikscenerna just nu.

Då Off Bloom förra året släppte uppföljar-EP:n ”Love Like Me” var anslaget lite rakare och popigare, med spår av allt från The Beatles till Ace of Base. Öppningsspåret ”Shut Up And Let Me Go” blev snabbt en favorit och via kärlek från bland andra BBC och Beats nådde trion ut till en ny publik.

Om biljettköp till Off Bloom:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor