Nitro Circus

Nitro Circus
INGA PLANERADE FÖRESTÄLLNINGAR
Kolla in våra evenemangstips

Våghalsiga tricks, oförglömliga stunts och höga risker – Nitro Circus återvänder till Stockholm med deras häftigaste, roligaste och galnaste show någonsin.

Den nya showen You Got This har formats i actionsportikonen Travis Pastranas hjärna. För honom innebär en vanlig dag på jobbet att tänja på gränserna och förmå crewet att ”go big or go home…” Och i vissa fall är det mot bättre vetande. Med nya ramper och en hel del nya utmaningar tar cirkusdirektör Pastrina med sig de bästa åkarna inom FMX: Freestyle Motocross, BMX, scooter och inline på turnén, som når Sverige och Stockholm 27 november. Bland annat kommer vi att få se flerfaldiga medaljörer från X Games samt ett antal Nitro World Games-mästare göra det de gör allra bäst – leva farligt.

”Nitro Cirkus har gett mig helt fria händer. Med You Got This har jag samlat alla mina bästa – och värsta – idéer i en enda stor show. Allt jag någonsin själv har velat se live tar vi med ut på vägarna”, säger Travis Pastrana. ”Räkna med större, helt nya ramper och ännu galnare stunts. Det kommer att bli helt overkligt. Men se upp, det kan bli en del hårda landningar.”

Om biljettköp till Nitro Circus:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor