Nico & Vinz

Nico & Vinz
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

20 oktober tog duon bakom superhits som ”Am I Wrong” och ”That’s How You Know” över Kägelbanan.

Då Nicolay Sereba och Vincent Dery 2013 släppte singeln ”Am I Wrong” under gruppnamnet Envy var de redan en väletablerad akt hemma i Norge. Låten blev den mest streamade låten någonsin i Norge och inför den internationella lanseringen bytte duon namn till Nico & Vinz. Resten av historien känner vi till – ”Am I Wrong” blev en global megahit, som bland annat toppade Englandslistan och nådde topp fem i USA.

Sedan dess har Nico & Vinz fortsatt att odla sin unika mix av singer/songwriter, urbana inslag och dansanta rytmer. Via platinumsäljande singlar som ”In Your Arms” och ”That’s How You Know”, där duon gästades av både Kid Ink och Bebe Rexha, har Nico & Vinz etablerat sig som internationella stjärnor.

20 oktober var det dags för publiken i Stockholm att uppleva Nico & Vinz och deras smittsamma hits live.

Om biljettköp till Nico & Vinz:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor