The New Death Cult

THE NEW DEATH CULT

INGEN INPLANERAD KONSERT

KOLLA IN VÅRA ÖVRIGA KONSERTER

The New Death Cult är det norska alternativrockbandet som har hyllats omtalats som en briljant blandning mellan Queens of the Stone Age, Biffy Clyro och Muse. Bandet fick topprecensioner för det självetitlade debutalbumet. The Guardian hyllade dem i “50 New Artists for 2020” och BBC1 Rock Show lyfte upp bandet ordentligt.

Nu är de aktuella med det efterlängtade andra albumet ”Super Natural”.

Bandet säger: ”Det här nya albumet känns som en organisk utveckling, där kraften och soundet i bandet är närvarande på en helt ny nivå. Vi dyker in i nya teman och idéer, men har hållit oss fast vid det vi kände var väsentligt för vår identitet.
Super Natural tar hänsyn till olika aspekter av den yttre naturen och vår inre mentala natur, och kan ses som mer inåtvänd än debutalbumet.”

Om biljettköp till The New Death Cult:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor