Ne Obliviscaris

Ne Obliviscaris

INGEN INPLANERAD KONSERT

KOLLA IN VÅRA ÖVRIGA KONSERTER

Det australiensiska metalbandet Ne Obliviscaris är kända för sin unika blandning av progressiv, melodisk och tekniska musik, som ofta beskrivs både vacker och brutal. Tillsammans med Persefone och Asymmetric Universe kommer de till Stockholm 8 maj.

Bandet bildades 2003 av sångaren Xenoyr och basisten Adam Cooper, och har sedan starten genomgått flera konstellationer. Det som borde ha varit den fortsatta uppåtgående svängningen efter 2017 års kritikerrosade album ”Urn” förvandlades istället till det mest oroliga ögonblicket i Ne Obliviscaris karriär.

I och med pandemin tvingades bandet att stanna utomlands på obestämd tid. Detta ledde till att deras nya album ”Exul” blev ett tvåårigt högriskprojekt, under en tid fylld av spruckna relationer, förtvivlan, död och ekonomiska utmaningar.

Men den oförutsedda pausen gjorde att bandet kunde finjustera exakt allt. ”Exul” personifierar Ne Obliviscaris distinkta, gränsdragande etos. Bandets blandning av känslor och skönhet är lika imponerande som någonsin, om inte ännu mer övertygande och i maj har du chansen att ta del av musiken live.

Namnet Ne Obliviscaris betyder på latin ”Do not forget”, vilket säger allt… Det här en spelning du inte vill glömma!

Om biljettköp till Ne Obliviscaris:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor