Nada Surf

Nada Surf
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Efter det stora genombrottet med 1996-års debutsingel “Popular” hamnade det amerikanska indierockbandet Nada Surf i ett slags limbo. Nördrockens korta guldera var över då bandet 1998 släppte deras andra album. Framgångarna uteblev och Nada Surf droppades av skivbolaget. Där och då tycktes de vara dömda till att bli ett one-hit wonder.

Då Nada Surf, efter fyra års tystnad, i september 2002 släppte sitt tredje album “Let Go” möttes de av en snudd inpå enhällig hyllningskör. De enda som inte omedelbart greppade skivans storhet var Pitchfork, som gav den det milt sagt ljumma betyget 3,8 av 10 möjliga. Men det spelade mindre roll. Med låtar som “Inside of Love”, “The Way You Wear Your Head” och vackra “Blonde on Blonde” återuppfann Nada Surf sig själva och tog flera betydande kliv mot den kultstatus de har idag.

För att fira 15-årsjubileumet av “Let Go” gör Nada Surf en rad specialspelningar. An Evening with Nada Surf Celebrating the 15th Anniversary of ‘Let Go’ är en kväll i två akter. Först framförs “Let Go” i dess helhet och efter paus återvänder bandet för att spela övriga hits och favoriter från deras långa karriär.

“Let Go is an excellent rainy-afternoon album, full of gentle and melancholic beauty” – Rolling Stone
“A dozen near-perfect pop songs, each one teeming with joyful desperation” – Entertainment Weekly
“Let Go hits a real sweet spot” – Mojo

Om biljettköp till Nada Surf:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor