Musik På Riktigt

MUSIK PÅ RIKTIGT

Live på scen: Fieh
DJ’s: Edvin Edvinson & Anton Klint | DJ VV & DJ Demba | Johanna Beckman

6 OKTOBER: STOCKHOLM | KOLLEKTIVET LIVET

BOKA BILJETT

7 OKTOBER: GÖTEEBORG | NEFERTITI

BOKA BILJETT

På senare år har vi saknat en klubb för riktigt svängig livemusik. Vi har saknat att kunna dansa till stora, dansanta liveband. Nu gör vi något åt det med en helt ny klubbsatsning. Egentligen hade vi kunnat döpt den till Musik för att skaka röv, men Musik På Riktigt känns mer på pricken.

Genremässigt drar Musik På Riktigt åt funk, house, hiphop, reggae och dancehall – men alltid spelat av ett riktigt grymt liveband med analoga instrument på scen.

Premiären av Musik På Riktigt gästas av det norska bandet Fieh.

Om Fieh:
Fieh är flaggbäraren för den norska ”future soul”. Efter att ha imponerat på stora festivaler och konsertscener både hemma i Norge och internationellt är de nu aktuella med sitt tredje album ”III”. Albumet tar upp teman som kärlek, livet som musiker, sorg och ambitioner, och frontkvinnan Sofie Tollefsbøl skildrar det hela med sin råa och allsidiga otroliga röst. Bakom groovy komp och catchiga beats ligger ett lyriskt djup och tidvis melankolisk tematik som gör det hela till en genuint äkta upplevelse.

Om biljettköp till Musik På Riktigt:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Tickster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

 • —Kollektivet Livet | Stockholm

  Insläpp:

  Biljettpris: 150 kr + avgifter
  Åldersgräns: 18 år

  Biljetter Biljetter
 • —Nefertiti | Göteborg

  Insläpp:

  Biljettpris: 150 kr + avgifter
  Åldersgräns: 18 år

  Biljetter Biljetter