Mr Carmack

Mr Carmack
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

”Music is what Mr. Carmack does. Also, he does it extremely well and without a care about what you think.”

Med angelägna, musikaliska föräldrar som alltid varit ett stort stöd, är det verkligen ingen överraskning att han kan kombinera så många olika musikaliska stilar och få det att låta som en. Med en bakgrund som pianist och trummis med en känsla för hip-hop, stor passion till house-musik och med en förkärlek till tunga beats, har Mr. Carmack verkligen ristat en unik stil i den elektroniska musikens ekosystem.

Mr. Carmack gillar inte att stoltsera med sina prestationer eller att klappa sig själv på axeln, men om du går till en medveten dansklubb vart som helst i världen, kommer du antagligen att höra både en och två Carmack-produktioner utan att ens vara medveten om det. På det viset är han lite försluten. Med stöd från globala trendskapare som RL Grime, Kaytranada, Djemba Djemba, Okayplayer och BBC Radio 1, har Mr Carmack bara börjat visa oss vad han är kapabel till – där han alltid lämnar sin publik i tålmodig väntan på hans nästa musikaliska drag.

Om biljettköp till Mr Carmack:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor