Moon Taxi

Moon Taxi
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Med supersingeln ”Two High” tog det amerikanska indierockbandet Moon Taxi allting till en helt ny nivå och trissade upp förväntningarna ordentligt inför deras kommande album.

De har redan gjort omtalade konserter på storfestivaler som Coachella, Bonnaroo och Lollapalooza, spelat hos David Letterman, Seth Meyers och Conan O’Brien samt hörts i en rad TV-serier. Men det känns ändå som att det är nu, då den andra perioden i Moon Taxis karriär precis har dragit igång, som allting börjar på allvar.

Efter fyra album på det egna skivbolaget 12th South Records avlossade Nashvillebandet Moon Taxi singeln ”Two High”, som är det första smakprovet från deras kommande skiva. Och världen föll handlöst. Det följsamma beatet, den upplyftande slingan och Trevor Terndrups suveräna röst i kombination gav Moon Taxi deras största hit – hittills.

Om biljettköp till Moon Taxi:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor