Money

Money
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

När Money släppte sitt debutalbum “The Shadow of Heaven” gav de oss något helt nytt. Deras sound påminner om ett mjukare Wu Lyf, samtidigt som det inte påminner om någonting.

Money förkroppsligar den passion, kreativitet och optimism som den nya generationen Manchesterartister och -musiker besitter. “Det är en extraordinär, poetisk stad”, säger frontman Jamie Lee. “Det känns som att du kan göra vad som helst här”. Utöver Jamie består bandet av Charlie Cocksedge, Billy Byron och Scott Beaman, alla uppvuxna i Manchester, men allt vad det innebär. Det är en stad som har haft en enorm inverkan på musikhistorien; Joy Division, The Smiths, Oasis och The Stone Roses är några av otalet band som bildats i Manchester och banat vägen.

När Money bildades var det just hemstadens kreativa, ändock karga, klimat som gjorde att de, utan att ens ha släppt en singel, sålt ut gig på de märkligaste och vackraste av platser. En övergiven kyrka, en övergiven fabrik, alltid med deras egen tolkning av skönhet i tomrummet.

Om biljettköp till Money:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor