Missio

Missio
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Missios debutsingel ”Middle Fingers” var som en programförklaring. Med sin ”I’ll just keep on throwing middle fingers in the air”-refräng var den ett ”Killing In The Name”-anthem för generation Giphy. Men den råa ilskan från RATM:s 90-talsklassiker hade bytts ut mot eftertänksam reflektion och en önskan om något annat.

Sen den ångestridna ”Middle Fingers” blev en alternativhit i USA har allt rullat på snabbt. De har öppnat för Muse och 30 Seconds to Mars. Turnerat med Awolnation. Och Rolling Stone hade dem på listan över nya band du måste upptäcka 2017.

På debutskivan ”Loner” visade Missio upp sin alienerade electrorock i full prakt. Låten ”I Don’t Even Care About You” hamnade högt på Spotifys Viral Chart och fick ännu fler att upptäcka duon från Austin.

Nu är den första cykeln avslutad. Grunden är lagd. Vi är förberedda. Anförd av singeln ”Rad Drugz” inleder Matthew och David nästa fas. Förbered dig på att 2019 blir The Year Of The Missio.

I don’t like the music other people tend to share / Hate your loser lyrics, middle fingers in the air…

Om biljettköp till Missio:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor