Ministry

Ministry
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Ministry ska ingenstans, förutom att fortsätta framåt. Snart 40 år efter debutskivan ”With Sympathy” är Al Jourgensens banbrytande industrimetalskapelse aktuella med ett nytt album, som släpps till hösten. Därefter tar de med sig 69 Eyes och 3Teeth till Stockholm för en riktigt tung konsertkväll. 29 november fyller de Fållan med malande mangel.

Al Jourgensen är en sann pionjär inom industrimetal. Fyra decennier har han spenderat på att använda musiken som en megafon för att lyfta frågor som jämställdhet och frihet. Ministry grundades 1981 i Chicago och blev tidigt kända för sitt tunga anslag. Den första skivan – ”With Sympathy” – släpptes 1983, där sattes även grunden för bandets utmärkande sound. Men redan innan dess lanserades fyra ikoniska 12”-singlar genom Wax Trax.

Framgångarna för bandet har fortsatt sedan debuten. Bland annat har de hela sex GRAMMY-nomineringar i bagaget. Under 2010-talet har Ministry fortsatt rakt fram i full fart med krossande album som ”Relapse” (2012), ”From Beer to Eternity” (2013) och ”AmeriKKKant” (2018). Nu är Ministry aktuella med både världsturné och sitt 15:e studioalbum (”Moral Hygiene”), som är på ingång till hösten.

Om biljettköp till Ministry:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor