Milk Carton Kids

The Milk Carton Kids
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

The Milk Carton Kids, den hyllade indiefolk-duon från Kalifornien, består av Kenneth Pattengale och Joey Ryan. Bandet har sedan starten 2011 kommit att bli en viktig röst inom folkrevival-rörelsen, ett uppfriskande och uppskattat alternativ till golvstampsfolken. Paste Magazine betonar tillexempel hur deras intellektuella låtar ”gör The Milk Carton Kids till ett alternativ för folkpurister som är missnöjda med de poptendenser som har sipprat in i genren under de senaste åren”.

De har blivit geniförklarade för sin harmonisång och beskrivna som ”Gillian Welch & David Rarlings möter Simon & Garfunkel”. Deras album The Ash & Clay blev lovordat av Los Angeles Times – tidningen beskrev det som ett mästerverk inom sin genre. Tidigare i år släpptes tredje plattan Monterey, vilken DN beskriver som ”Perfekt. I varje detalj faktiskt”.

Om biljettköp till Milk Carton Kids:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor