The Milk Carton Kids

The Milk Carton Kids
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

The Milk Carton Kids, den hyllade indiefolk-duon från Kalifornien, består av Kenneth Pattengale och Joey Ryan. Tillsammans har de sedan starten 2011 kommit att bli en viktig röst inom folkrevival-rörelsen och de har hyllats som 2000-talets bästa folkmusikgrupp. Duon har till och med blivit geniförklarade för sin vackra harmonisång och beskrivits som ”Gillian Welch & David Rarlings möter Simon & Garfunkel”. Senast de var i Sverige turnerade de med albumet ”Monterey”, vilket DN beskrev som ”Perfekt. I varje detalj faktiskt”.

När de återvänder till Sverige är det med det Grammynominerade albumet ”All the Things That I Did and All the Things That I Didn’t Do” från 2018 i ryggen. Under inspelningarna tog de för första gången med sig ett kompband in i studion. Resultatet blev ändå lika lågmält hypnotiskt som tidigare släpp. Det är dock i det vackra, avskalade duoformatet, som de är kända för, som vi får äran att uppleva The Milk Carton Kids på Kägelbanan i maj.

Om biljettköp till The Milk Carton Kids:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor