Militarie Gun

MILITARIE GUN

Support: GUMM + Twing Pigs

24 NOVEMBER: STOCKHOLM | MOSEBACKE

BOKA BILJETT

Den nybakade men rutinerade hardcore-gruppen Militarie Gun kommer till Sverige med powerpop och punk.

Ur kris föddes den här gruppen. När hardcorebandet Regional Justice Center la verksamheten på is på grund av coronaviruset började frontmannen Ian Shelton fila på det som skulle bli Militarie Gun.

Grunden utgörs av hardcore men detta är ett band med ledig inställning till genrenormer. Och det har gått fort för den nykläckta rockorkestern, som såg dagens ljus så sent som 2020. Den fria approachen tycks ha förlöst både Shelton och hans kollegor. Här samlas ”in your face”-gitarrer med poppens melodiska känsla och punkens råhet. Lägg därtill oemotståndliga hookar. Det hela utmynnar i en medryckande och otvungen helhet som både charmar och imponerar.

Om biljettköp till Militarie Gun:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Tickster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

 • —Mosebacke | Stockholm

  Insläpp:

  Support: Gumm + Twing Pigs
  Biljettpris: 265 kr + avgifter
  Åldersgräns: 18 år (13+ i målsman sällskap)

  Biljetter Biljetter