Michael Bisping

An Evening With Michael Bisping: Tales From The Octagon
INGA PLANERADE EVENEMANG
Kolla in våra konserttips

Michael Bispings livsstory är som tagen från bioduken. Han är fajtern som gick från att bo i en bil och jobba på slakthuset hela vägen till att bli Englands första UFC-mästare, invald i Hall of Fame och hyllad som en av tidernas största MMA-legendarer. Och längs den vägen blev han dessutom nästan blind.

Tales From The Octagon är en resa in i MMA-världens allra innersta genom ögonen på den före detta mellanviktsmästaren Michael Bisping. Räkna med hejdlösa skratt och intressanta anekdoter, toppat med inspiration från en som verkligen vet vad som krävs för att ta sig till toppen.

Efter en 13 år lång och framgångsrik karriär gick Bisping sin sista match 2017. Men han har inte lämnat fajtingvärlden. Efter att han klev ut ur octagonen har han gjort succé som analytiker åt BT Sport och ESPN. Vid sidan av det har han även sjösatt en lyckad skådespelarkarriär, poddat, programlett och skrivit en självbiografi.

Det är med andra ord en mäktig resa från ruffiga slakthus till den absoluta toppen som sammanfattas av den lysande berättaren Michael Bisping i Tales From The Octagon.

Om biljettköp till Michael Bisping:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor