MiC LOWRY

MiC LOWRY
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Senast vi såg Liverpoolbandet MiC LOWRY i Stockholm var då de i höstas agerade support åt Justin Bieber under två utsålda kvällar på Tele2 Arena. Nu återvänder r&b-bandet bakom hiten ”Oh Lord” till Stockholm. 27 februari uppträder MiC LOWRY på Klubben, Fryshuset.

De fem medlemmarna i MiC LOWRY – Delliele, Akta, Kaine, Ben och Michael – växte upp i närheten av varandra i Liverpool och gick i samma skola. 2011 bildades bandet och sedan dess har de finslipat sitt sound och flyttat fram positionerna.

2015 släppte MiC LOWRY debut-EP:n ”The Show” och med den i ryggen spelade de på Glastonburyfestivalen. I september 2016 följdes EP:n upp av singeln ”Oh Lord”, som snabbt blev en hit. Däremellan har även MiC LOWRYs finstämda och avskalade covers på bland andra Drakes ”One Dance” fått flera miljoner YouTube-visningar.

Om biljettköp till MiC LOWRY:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor