MHD

MHD | Arenan, Fryshuset, Stockholm | 24 januari

OBS! Konserten har skjutits upp. Alla biljettköpare har fått mer information via mail.

MHD har laddat om. Efter att ha erövrat världen med sitt självbetitlade debutalbum är den franske rapparen nu aktuell med uppföljaren ”19”.

Mohamed Sylla är det före detta pizzabudet från Paris 19:e arrondissement, som genererade miljontals streams med hemmagjorda YouTube-videos. Genom att mixa sina västafrikanska rötter med amerikansk trap blev han den gryende afro trapens portalfigur.

Efter YouTube-framgångarna släpptes det självbetitlade och dubbelt platinacertifierade debutalbumet 2016. Med det i ryggen stärkte MHD sitt grepp om både den franska och den internationella hiphopscenen. Låtar som ”Afro Trap Pt. 7 (La Puissance)”, ”Roger Milla” och ”Afro Trap Pt. 3 (Champions League)” sprängde alla språkbarriärer och då MHD Sverigedebuterade på Nobelberget i Stockholm kändes det som att hela publiken sjöng med på flytande franska.

På det nya albumet ”19” gästas MHD av bland andra Stefflon Don, WizKid och Yemi Alade. Med det i ryggen återvänder han till Stockholm för sin största Sverigespelning hittills. Alla som såg hans utsålda succéspelning på Nobelberget förra året vet vad som väntar – en högenergisk klassuppvisning från en av nätets hetaste rappare.

Om biljettköp till MHD:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta. Läs mer om våra biljettvillkor