Metteson

METTESON

21 MARS: STOCKHOLM | NALEN KLUBB

BOKA BILJETT

Metteson har sedan debuten skapat stora vågor inom populärmusiken. Men fredagen den 3 november kommer den första vågen på riktigt när singeln ”Waves” släpps världen över. Metteson, som på rekordtid har sjungit sig rakt in i våra hjärtan har inte tagit någon genväg för att få en växande publik i hela Europa. Det har bara gått extremt fort.

Metteson är headlinern som vi känner till väl, men som först nu ska ge sig ut på sin debut-turné. Resan börjar nu, även om han redan har uppnått mer än de flesta gör under en lång karriär.
Debutsingeln ”Put It To Sleep” handlade om att förlåta och lägga det förflutna bakom sig, den nya singeln ”Waves” skildrar en person som står mitt i en känslomässig storm och kämpar mot havet. Den tyngande känslan av orättvisa och hopplöshet är central i texten. Samtidigt driver musiken lyssnaren framåt och ut på dansgolvet. En beskrivande kraft som alltid uppstår när Metteson kliver ut på scenen.

Metteson-vågen kommer att nå dansgolven och klubbar i Norge, Sverige och Danmark nästa år. Under tiden kommer vi att placera ännu en låt i våra hjärtan.

Om biljettköp till Metteson:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Tickster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

  • —Nalen Klubb | Stockholm

    Insläpp:

    Biljettpris: 270 kr + avgifter
    Åldersgräns: 18 år (13+ med målsmans sällskap)

    Biljetter Biljetter