Melissa Horn & Albin Lee Meldau

Melissa Horn & Albin Lee Meldau
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Melissa Horn och Albin Lee Meldau – bägge två har de förmågan att beröra sina lyssnare på djupet. 27 augusti korsas deras vägar. Det blir en känslosam och vacker kväll då två av landets största och mest uppskattade artister tar över magnifika Dalhalla.

Melissa Horn har med sina målande texter om olycklig kärlek berört en stor publik med sin musik under drygt ett decennium. Debutalbumet ”Långa nätter” från 2008 och hennes nästkommande fem album har alla sålt guld respektive platina, tagit sig in högt upp på topplistorna i både Sverige och Norge, samt belönats med ett flertal Grammisnomineringar.

I höstas kunde vi se Melissa Horn i Så Mycket Bättre. Hennes personliga tolkning av Cherries “Lämna honom” berörde Sverige på djupet, blev en radiofavorit och har sedan den släpptes legat stadigt på Spotifys Topp 50.

Tre år tidigare – 2018 – var det Albin Lee Meldau som var säsongens stora utropstecken i Så mycket bättre. Med tolkningar som ”Spela min favoritvals” tog han det svenska folket med storm. Sedan dess har hans popularitet bara ökat. Efter de svenskspråkiga släppen ”På svenska” och ”Epistlar” har han på den nya singeln ”Forget About Us” återvänt till engelskan.

Efter att på egen hand ha sålt ut flera turnéer i både Sverige och övriga Norden sammanstrålande de två favoriterna på Dalhalla 27 augusti 2022 och krönte sommaren med en fantastisk konsertkväll kantad av känslor, värme, inlevelse och vackert vemod.

Om biljettköp till Melissa Horn & Albin Lee Meldau:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor