Megadeth


Electric Callboy

INGEN INPLANERAD KONSERT

KOLLA IN VÅRA ÖVRIGA KONSERTER

Ikoner, legendarer, pionjärer. Det är nu över 30 år sedan Dave Mustaine grundade Megadeth – bandet som var med och skapade det banbrytande soundet vi i dag kallar thrash metal. Redan från början var det klart att Megadeth stod ut på den tunga musikscenen och visade sin musikaliska grymhet med låtar som ”Killing Is My Business… And Business Is Good!” (1985) och ”Seminal Peace Sells… But Who’s Buying?” (1986). Sedan dess har Megadeth inspirerat generationer av nya metalband, samtidigt som de själva ständigt rört sig framåt.

Trots att bandet genomgått flera konstellationsbyten sedan debuten på 80-talet, fortsätter Megadeth än idag att rocka världen med ny musik och turnéer. Idag består de av James LoMenzo – bas, Kiko Louriero – gitarr, Dirk Verbeuren – trummor och orginalmedlemmen Dave Mustaine på sång och gitarr. Se fram emot kraftfulla gitarriff, tekniska solon, intensivt trumspel och upplev ett av metal-världens mest respekterade och inflytelerika band.

Värm upp öronen och nacken, för här kommer en helkväll fylld med grym musik och headbanging!

Kvällen inleds av Soilwork. Därmed blir det ett kärt återseende i Annexet, då Megadeths nuvarande trummis Dirk Verbeuren tidigare var med i Soilwork. Förra året släppte Soilwork fullträffen ”Övergivenheten”, som av GAFFA hyllades som bandets bästa album på många år.

Om biljettköp till Megadeth:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor