Megadeth

MEGADETH

31 JULI: STOCKHOLM | ANNEXET

BOKA BILJETT

Ikoner, legendarer, pionjärer. Det är nu 40 sedan Dave Mustaine grundade Megadeth – bandet som var med och skapade det banbrytande soundet vi i dag kallar thrash metal. Förra året släppte bandet skivan ”The Sick, the Dying… and the Dead!”, som landade topp tre på den amerikanska albumlistan. Nu är det klart att Megadeth kommer till Stockholm – 31 juli tar de över Annexet.

Redan från början var det klart att Megadeth stod ut på den tunga musikscenen och visade sin musikaliska grymhet med låtar som ”Killing Is My Business… And Business Is Good!” (1985) och ”Peace Sells… But Who’s Buying?” (1986). Sedan dess har Megadeth inspirerat generationer av nya metalband, samtidigt som de själva ständigt rört sig framåt. 
 
Trots att bandet genomgått flera konstellationsbyten sedan debuten på 80-talet, fortsätter Megadeth än idag att rocka världen med ny musik och turnéer. Idag består de av James Lomenzo – bas, Kiko Louriero – gitarr, Dirk Verbeuren – trummor och orginalmedlemmen Dave Mustaine på sång och gitarr. Se fram emot kraftfulla gitarriff, tekniska solon, intensivt trumspel och upplev ett av metalvärldens mest respekterade och inflytelerika band.
 
Värm upp öronen och nacken, för här kommer en helkväll fylld med grym musik och headbanging!

Om biljettköp till Megadeth:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är AXS.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

  • —Annexet | Stockholm

    Insläpp:

    Biljettpris: Från 685 kr + avgifter
    Åldersgräns: 13 år

    Biljetter Biljetter