Matt Simons

Matt Simons
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Matt Simons har erövrat kontinent efter kontinent med sin ömsinta pop. Över en solid pianogrund letar hans röst sig raka vägen in i medvetandet. Och då han adderar ett soldränkt beat, som på succéremixen av ”Catch & Release”, går det inte att motstå hans melodiösa finess.

Den första skivan lade grunden och den andra ledde till det internationella genombrottet. Fyra år efter att singeln ”Catch & Release” toppade de europeiska listorna är Matt Simons aktuell med uppföljaren.

På det tredje albumet ”After The Landslide” reflekterar den Kalifornienbaserade artisten över hur det är att fortsätta framåt efter att livet plötsligt har tagit en ny riktning. Kantad av flera intressanta samarbeten bjuder skivan på såväl snygga överraskningar som en naturlig fortsättning på den upplyftande vibb som tagit Matt Simons dit han är idag. Och det första smakprovet ”We Can Do Better” visade med all tydlighet att han fortsätter att ta enorma kliv framåt både som låtskrivare och artist.?

Om biljettköp till Matt Simons:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor