Massive Wagons

Massive Wagons
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Massive Wagons kan verkligen kallas ett hårtarbetande band. Och ”good things comes to those who wait” har sällan stämt så väl som när det handlar om de brittiska hårdrockarna från Lancaster. Efter ett decennium tillsammans, där de harvat från pubspelning till pubspelning, fick de 2018 sitt stora genombrott. Deras album ”Full Nelson” landade på topp 20 på den brittiska albumlistan och Massive Wagons gav sig ut på turné med band som Status Quo, Dead Daisies och The Wildhearts.

Massive Wagons har aldrig tagit framgång för givet, och de är ödmjuka över att ha kommit dit de har idag.

”Vårt mål när vi bildade bandet var att få spela på den lokala rockpuben som vi alltid hängde på”, berättar sångaren Barry Mills. Han fortsätter:

”Vi brukade gå dit och titta på coverband varje vecka och bara stå där och dricka öl och drömma oss bort. Vi sa alltid ’tänk vad coolt att få spela här!’ Det hade aldrig gått att i våra vildaste fantasier tro att vi skulle vara där vi är idag”.

Spolar vi fram till nutid har Massive Wagons inte bara fått turnera världen över och sålt mängder av album. De har dessutom fått spela på den tidigare nämnda lokala puben (flera gånger till och med!). Omslaget till deras succéalbum ”Full Nelson” har även blivit en väggmålning på pubbyggnaden. När kommunen krävde att den skulle målas över samlades 10 000 underskrifter in på bara några timmar för att få ha kvar väggmålningen.

Inte illa för några som drömde om att få betalt i en öl eller två.

Om biljettköp till Massive Wagons:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor