Masked Wolf

MASKED WOLF

INGA INPLANERADE KONSERTER

KOLLA IN VÅR EVENEMANGSKALENDER

What you know about rollin’ down in the deep? Om dagarna pendlar Harry Michael till ett vanligt jobb precis som oss andra, men i samma ögonblick som han går in i studion förändras allt… Superhiten ”Astronaut In The Ocean” ägde 2021.

Som så många andra hade Harry en tuff uppväxt som ensambarn med skilda föräldrar. Därför sökte han något som kunde hjälpa honom att uttrycka allt han bar inom sig. Det var då han hittade musiken och började skriva sina egna låtar. 2018 släpptes debuten ”Speed Racer”, som fick stor uppmärksamhet hemma i Australien. Men det dröjde till 2021 innan karriären verkligen tog fart. Och anledningen stavas så klart ”Astronaut In The Ocean”.

”Astronaut In The Ocean” är en superhit. Över 1 miljard streams på Spotify! Multiplatinum. Topp tio i USA, Europa och Australien. Ett anthem. Den tog Harry från den nationella scenen till att spela inför tusentals fans världen över. Nu är han aktuell med den nya singel ”The Story”.

Om biljettköp till Masked Wolf:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor