Lydmor

Lydmor
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Lydmor är en sann multitalang. Hon är den danska producenten, låtskrivaren, sångerskan och artisten som håller på att etablera sig som ett av det allra mest spännande namnen på den alternativa electropopscenen. Efter att ha släppt två album på hemmaplan kommer hennes största och mest ambitiösa projekt hittills – skivan ”I Told You I’d Tell Them Our Story” – att lanseras internationellt.

Singlarna ”Money Towers” och ”Killing Time” har trissat upp förväntningarna inför släppet av ”I Told You I’d Tell Them Our Story” rejält. Men oavsett hur bra hon är i strömmat format är det live som vidden av Lydmors artisteri kommer till sin rätt. Då låtarna, det visuella, den enorma energin och den excentriska personligheten får utlopp på scen är det svårt att inte imponeras.

Hösten 2017 kunde den svenska publiken bekanta sig med Lydmor, då hon öppnade för Mew under deras tre Sverigekonserter. Efter en sommar med festivaler som Roskilde och NorthSide på agendan återvände hon hösten 2018 till Stockholm för en intim klubbspelning.

Om biljettköp till Lydmor:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor