LP

LP
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

LP har den där unika förmågan att fånga och beröra lyssnarna. Hennes låtar kan antingen uppfattas som en förförisk inbjudan eller ge dig känslan av att allting har ett djupare syfte. Oavsett vad du upplever brukar det kraftfulla intrycket leva kvar i tankarna länge. Därför är det inte så underligt att hon har blivit ett streamingfenomen. Hennes dedikerade fans återvänder och nyupptäcker ständigt. Numera streamas såväl hennes låtar som hennes videos miljontals gånger per dag.

Det var 2014 som LP gjorde sitt första släpp för ett större skivbolag. Det var även då det bredare genombrottet kom. När hon två år senare släppte singeln och albumet ”Lost on You” förvandlades hon till ett fenomen.

Men alla som har sett LP live vet att det är på scen hon är som absolut bäst. Tiden då hon spelade på små klubbar är sedan länge över. Numera växlar hon mellan storfestivaler som Lollapalooza och arenor runtom i världen. Och överallt knockar hon sin publik!

Konserten genomförs med stöd från Kulturrådet.

Om biljettköp till LP:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor