LOV1

LOV1

1 DECEMBER: GÄVLE | STORA GASKLOCKAN

BOKA BILJETT

Samtidens roligaste och mest träffsäkert parodiska grupp är på väg till Gävle. 1 december spelar fenomenet LOV1 i Stora Gasklockan.

LOV1 slog igenom stort med låten ”Sexcigg” som toppade listorna och blev det stora soundtracket till sommaren 2020. Under ledning av Pontus Bjernekull Mörner och Waldemar Eriksson har gruppen sedan dragit fulla hus på klubbar runt om i landet.

Efter ett pärlband svårslagna låtar och träffsäkert humoristiska videos via YouTube-kontot KARAKTÄRER albumdebuterade LOV1 förra året med ”Profeterna på Balkongen”, som snabbt blev ett av landets mest streamade album.

Få grupper ringar in samtiden med samma fingertoppskänsla som LOV1. Med över 80 miljoner streams och YouTube-visningar har LOV1 blivit ett fenomen med flertalet guld- och platinasinglar i ryggen.

Nu är siktet inställt på Gävle. 1 december ställer de till med fest i Stora Gasklockan.

Om biljettköp till LOV1:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

  • —Stora Gasklockan | Gävle

    Insläpp:

    Biljettpris: 295 kr + avgifter
    Åldersgräns: 18 år

    Biljetter Biljetter