LOV1 + Jireel

LOV1 + JIREEL

2 DECEMBER: ÖSTERSUND | FOLKETS HUS

BOKA BILJETT

OM JIREEL:
Rapparen, sångaren och låtskrivaren från Rågsved är vinnare av såväl Grammis- som P3 Guld-priser och har sedan det första singelsläppet 2016 stackat upp hundratals miljoner streams. Debut-EP:n ”Jettad” innehöll hitsinglarna ”Cataleya” och ”Snap”, som båda snabbt blev certifierade platinum. Sedan dess har Jireel knappast saktat in.

Från debuten ”18”, via samarbeten med bland andra Miriam Bryant och Viktor Leksell samt det personliga albumet ”1953, hela vägen fram till fjolårets fullträff ”MONTY” har Jireel hållit en konsekvent hög nivå och krossat alla förväntningar.

Nu plockar han fram det mesta av det bästa och ger Östersund en spelning som det kommer att snackas om länge.

OM LOV1:
LOV1 slog igenom stort med låten ”Sexcigg” som toppade listorna och blev det stora soundtracket till sommaren 2020. Under ledning av Pontus Bjernekull Mörner och Waldemar Eriksson har gruppen sedan dragit fulla hus på klubbar runt om i landet.

Efter ett pärlband svårslagna låtar och träffsäkert humoristiska videos via YouTube-kontot KARAKTÄRER albumdebuterade LOV1 förra året med ”Profeterna på Balkongen”, som snabbt blev ett av landets mest streamade album.

Få grupper ringar in samtiden med samma fingertoppskänsla som LOV1. Med över 80 miljoner streams och YouTube-visningar har LOV1 blivit ett fenomen med flertalet guld- och platinasinglar i ryggen.

Om biljettköp till LOV1 + Jireel:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

  • —Folkets Hus | Östersund

    Insläpp:

    Biljettpris: 395 kr + avgifter
    Åldersgräns: 18 år

    Biljetter Biljetter