Lorna Shore

Lorna Shore

Support: Distant + Ingested + Rivers Of Nihil

7 NOVEMBER: GÖTEBORG | GOTHENBURG FILM STUDIOS

BOKA BILJETT

12 NOVEMBER: STOCKHOLM | FRYSHUSET

BOKA BILJETT


Efter att ha sålt slut Slagthuset i Malmö snabbare än snabbt och levererat en av sommarens tyngsta konserter är det nu klart att Lorna Shore återvänder till Sverige i höst. I november intar ett av världens just nu hetaste metalband både Fryshuset i Stockholm och Gothenburg Film Studios. Med på turnén följer även supportakterna Distant, Ingested och Rivers Of Nihil. Räkna med två suveräna helkvällar som osar av Jag var där.

Med fyra fullängdsalbum på sitt CV har Lorna Shore cementerat sin plats som ett av de mest inflytelserika och stilbildande banden inom deathcore. Deras senaste album, ”Pain Remains”, är ett perfekt exempel på deras tekniska skicklighet och konstnärliga kreativitet.

Intensiva riff, mörka melodier och en sömlös kombination av brutala growls – Lorna Shore är det amerikanska deathcore-bandet som bildades år 2010 i New Jersey och därefter har erövrat metalvärlden. Deras texter är ofta inspirerade av filosofi, metafysik och existentiella teman, vilket ger musiken en djupare betydelse och resonans. Och rent musikaliskt dryper de av teknisk skicklighet.

Fast allt som de gör suveränt på skiva blir än bättre live – deras konserter är lika imponerande som deras studioinspelningar, och Lorna Shore är kända för att alltid leverera intensivt och energiskt på varenda spelning.

Om biljettköp till Lorna Shore:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

 • —Gothenburg Film Studios | Göteborg

  Insläpp:

  Support: Distant + Ingested + Rivers Of Nihil
  Biljettpris: 430 kr + avgifter
  Åldersgräns: 18 år

  Biljetter Biljetter
 • —Fryshuset | Stockholm

  Insläpp:

  Support: Distant + Ingested + Rivers Of Nihil
  Biljettpris: 430 kr + avgifter
  Åldersgräns: 13 år

  Biljetter Biljetter