Lorna Shore

Lorna Shore

Support: Aviana

29 JUNI: MALMÖ | SLAGTHUSET

UTSÅLT

Med fyra fullängdsalbum på sitt CV har Lorna Shore cementerat sin plats som ett av de mest inflytelserika och stilbildande banden inom deathcore. Deras senaste album, ”Pain Remains”, är ett perfekt exempel på deras tekniska skicklighet och konstnärliga kreativitet. Nu återvänder Lorna Shore äntligen till Sverige. 29 juni spelar de på Slagthuset i Malmö. Det blir deras enda Sverigespelning i sommar.

Intensiva riff, mörka melodier och en sömlös kombination av brutala growls och rensång – Lorna Shore är det amerikanska deathcore-bandet som bildades år 2010 i New Jersey och därefter har erövrat metalvärlden. Deras texter är ofta inspirerade av filosofi, metafysik och existentiella teman, vilket ger musiken en djupare betydelse och resonans. Och rent musikaliskt dryper de av teknisk skicklighet.

Fast allt som de gör suveränt på skiva blir än bättre live – deras konserter är lika imponerande som deras studioinspelningar, och Lorna Shore är kända för att alltid leverera intensivt och energiskt på varenda spelning.

Om biljettköp till Lorna Shore:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim.

 • —Slagthuset | Malmö

  Insläpp:

  Support: Aviana
  Biljettpris: 350 kr + avgifter
  Åldersgräns: 18 år

  Slutsålt Biljetter