Lethal Bizzle

Lethal Bizzle
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Genom att alltid vara aktuell, alltid ligga i framkant och aldrig vara rädd för att utforska nya territorier har Lethal Bizzle etablerat sig som en av den brittiska urbanscenens tungviktare. Ända sedan han 2002, som MC i More Fire Crew, rusade upp för den brittiska topplistan med ”Oi!” – fortfarande en av tidernas mest framgångsrika grimesinglar – har Lethal Bizzle fortsatt att överrumpla.

Han må ta lång tid på sig mellan albumsläppen, men Lethal Bizzle är desto kvickare då det gäller att leverera nya singlar. I singelformatet tillåts han dessutom att experimentera fullt ut, vilket har resulterat i crossovers där Lethal Bizzle har flirtat med dance, house och dubstep samt samarbeten med bland andra Wiley, Skepta och Stormzy.

I väntan på det efterlängtade albumet ”Lennox Rd”, som är tänkt att bli Lethal Bizzles första fullängdare på åtta år, njuter vi av den helgjutna, aktuella EP:n ”You’ll Never Make a Million from Grime”.

Om biljettköp till Lethal Bizzle:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor