Leroy Sanchez

Leroy Sanchez
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Med tre miljoner följare och över trehundra miljoner visningar av hans fantastiska låttolkningar på YouTube har Leroy Sanchez blivit ett fenomen. Under det spanska stjärnskottets andra internationella turné var det äntligen dags för Sverige att få besök. 27 oktober 2017 spelade Leroy Sanchez i Stockholm.

Det första klippet som Leroy Sanchez laddade upp på YouTube var en skakig liveupptagning av Highschool Musical-duetten ”Breaking Free”. Tio år senare är Leroy en av de nya superstjärnorna på YouTube. Hans avskalade och vackra versioner av bland andra Adeles ”Hello” och Sam Smiths ”I’m Not The Only One” har fått miljontals fans runt om i världen att upptäcka Leroy Sanchez. Längs vägen upptäcktes Leroy Sanchez även av den amerikanske producenten Jim Jonson och flyttade till USA.

Då Leroy Sanchez kom till Sverige var han aktuell med den hett efterlängtade debut-EP:n ”Elevated”, varifrån den R&B-osande singeln ”Man of the Year” hade hyllats av bland andra People Magazine och Perez Hilton.

”a soulful, lovesick bop reminiscent of Justin Timberlake and Ed Sheeran.” – People Magazine
”This is such a good slow jam! And we’re a sucker for a guy who sings in his falsetto!” – Perez Hilton

Om biljettköp till Leroy Sanchez:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor