Leprous

Leprous
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Leprous är ett band som helt enkelt inte kan låsas in i någon enskild genre. De rör sig lika hemtamt inom den progressiva metalsfären som inom rock. De slänger sig sömlöst mellan furiösa, polyrytmiska utfall, ödesmättat melankoliska stämningar och melodisk sång. Allting med samma skärpa och självklarhet.

Efter att deras fjärde album ”The Congregation” möttes av idel lovord och skickade ut Leprous på en stor världsturné var planen att göra en logisk uppföljare. Då de på nytt gick in i studion skulle de ta soundet från föregångaren till perfektion. Men under den kreativa processen hände något. Bandet kände att de ville gå åt ett mer organiskt, levande och dynamiskt håll.

Det krävs en hel del mod för att följa upp sin hittills största framgång genom att röra sig i en helt annan riktning. Men Leprous gick på den känsla som sa åt dem att göra det som kändes rätt där och då. Resultatet blev fjolårets majestätiska album ”Malina” – det värdiga femte kapitlet i historien om detta högkvalitativa norska vidunder.

Om biljettköp till Leprous:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor