Leifur James

Leifur James | Hus 7, Stockholm | 12 november
BOKA BILJETT

Leifur James har konsekvent rört sig uppåt ända sen 2018-års omtalade debutalbum ”A Louder Silence”. Påhejade av bland andra Boiler Room och CLASH har han mutat in sig som ett ordentligt utropstecken från den frisinnade passage som löper mellan electronica och jazz. Längs vägen har även den fantastiska videon till singeln ”Wurlitzer” lyfts fram på både prisgalor och filmfestivaler som London Short Film Festival samt Dublin International Film Festival.

Då Leifur 2020 följde upp den hyllade debuten med skivan ”Angel In Disguise” hade han lämnat en del av föregångarens mer jazzigt, organiska anslag bakom sig till förmån för driven, melankolisk electronica. Kantad av progressiva syntar och distade röstspår utforskade Leifur James samspelet mellan känsla och förnuft. Resultatet blev så klart bländande – drivna beats, täta atmosfärer, oväntade svängar och maskinell skönhet var bara några av ingredienserna på den överrumplande skivan.

Nu får vi chansen att uppleva Leifur James genialitet som producent, låtskrivare och musiker live, då han kommer till Stockholm för en spelning. Det är stor Får Inte Missas-stämpel på Leifurs konsert på Hus 7 i höst!

Om biljettköp till Leifur James:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

  • —Hus 7 | Stockholm

    Insläpp:

    Biljettpris: 260 kr + avgifter

    Åldersgräns: 18 år

    Biljetter Biljetter