Lauv

Lauv
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Lauvs oemotståndliga mix av electronica, jazziga gitarrer, luftiga beats och hans själfulla röst har förtrollat fans sedan debutsingeln ”The Other”, som kom 2014. Innan dess hade han siktet inställt på att bara skriva åt andra artister, något han fortfarande gör. Men succén som följde ”The Other” gjorde att Lauv började satsa mer och mer på en egen karriär som artist.

Som låtskrivare har han arbetat med artister som Demi Lovato, Khalid och Charlie XCX. Parallellt med det kom uppföljaren ”I Like Me Better”, en låt som skulle komma att välta såväl internet som radiostationer och bli en av 2017-års mest spelade och hyllade låtar. Sedan dess har han hyllats av Rolling Stone, New York Times, People, Billboard och Time.

”Lauv is pop’s up-and-coming Heartbreak King” – Rolling Stone Magazine
“The New Voice in Pop, Making Hits Out of Heartbreak” – Time Magazine

Om biljettköp till Lauv:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor