Laurie Anderson

LAURIE ANDERSON

All the Things I Lost in the Flood

1 APRIL: STOCKHOLM | CIRKUS

BOKA BILJETT

Du som köper konsertbiljett får rabatt på entrén till utställningen på Moderna Museet under helgen 1-2 april. För att utnyttja rabatten, visa upp din konsertbiljett i entrén till Moderna Museet.

I samband med sin utställning på Moderna Museet ger Laurie Anderson en exklusiv konsert/performance på Cirkus. Utställningen ”Looking into a Mirror Sideways” öppnar 1 april på Moderna Museet och på kvällen ges konserten ”All the Things I Lost in the Flood” på Cirkus. Konserten är ett samarbete mellan FKP Scorpio och Moderna Museet.

Uppträdandet på Cirkus kretsar kring Laurie Andersons senaste bok ”All the Things I Lost in the Flood”. Hon kommer under uppträdandet att utforska teman som förlust, minnen och berättande. Samtidigt ger hon den svenska publiken chansen att under en och samma dag uppleva både hennes konst och hennes kompositioner.
Från genombrottet i mitten av 1970-talet med verk inom performance och video, är Laurie Anderson (född 1947) idag lika känd som kompositör, filmskapare, författare och nyskapande bild- och scenkonstnär. Viktiga utgångspunkter i hennes gränsöverskridande arbete är lyssnande, språk och berättande – från poetiska och existentiella utsagor till aktivistiska inlägg i brännande politiska frågor.

Anderson slog igenom internationellt som pionjär inom den elektroniska musiken. Idag arbetar hon i framkant av nya tekniker inom konsten, som virtual reality (VR) och artificiell intelligens (AI), men använder lika gärna tidlösa uttryck som röst, måleri eller kolteckning.

Om biljettköp till Laurie Anderson:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Ticketmaster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

  • —Cirkus | Stockholm

    Insläpp:

    Biljettpris: Från 550 kr + avgifter
    Åldersgräns: 13 år

    Biljetter Biljetter