Laurel

Laurel
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Laurel är en av Englands just nu snabbast klättrande popartister och i augusti släpps hennes debutalbum ”DOGVIOLET”. Efter att ha uppmärksammats av bland andra The Guardian, I-D Magazine och radioikonen Zane Lowe trissades förväntningarna på fullängdsdebuten upp ytterligare när singeln ”Lovesick” släpptes. Den hookiga gitarrslingan i kombination med Laurels lysande röst och den luftiga kören gjorde ”Lovesick” till en omedelbar favorit bland dem som redan upptäckt hennes genialitet.

”DOGVIOLET” är skriven och inspelad i Laurels hemmastudio i östra London. Det är en skiva där de små imperfektionerna inte har maskerats och målats över. Tvärtom – när skivan var inspelad togs den till Gizzard Studios, där den tröskades genom en gammal rullbandare för att få fram det där lätt skeva, organiska sound som präglar Laurels spelningar. Resultatet blev ett rent häpnadsväckande debutalbum.

Det som inleddes med EP:n ”Holy Water” 2014 har successivt byggts upp via ytterligare singlar och släpp. Längs vägen har Laurel blivit en mångmiljonstreamad stjärna på uppgång. Redan då hon albumdebuterade med ”Dog Violet” i augusti 2018 stod hon på tröskeln till de riktigt stora scenerna.

Om biljettköp till Laurel:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor