Larry June

LARRY JUNE

Special guests: Monroe Flow & DVME

7 OKTOBER: STOCKHOLM | STADSGÅRDSTERMINALEN

BOKA BILJETT

Rapparen, glidaren och fifflaren Larry June delade sin uppväxttid mellan San Francisco och Atlanta. Hans musik låter därefter. Som ett fulländat möte mellan den amerikanska Söderns såsiga råhet och den amerikanska Västkustens tillbakalutade gangsta-smoothness.

Mycket med denne flow-säkre rappare handlar om olikheter som förenas. Hans rap och sound osar lika mycket gatuattityd och dimmig nätter doppade i glamour, som de gör alldaglig enkelhet. Han behandlar raplivets lyx, men också vanligheter som att vattna sina blommor och ta en tur ner till den lokala bondens marknad. Här samsas också ett slags medvetenhet med hiphop-skryt, utfört med en latent sinnesnärvaro och cool behärskning som är ytterst få rappare förunnat. Den avspända självsäkerhet bäddas in av ett drömlikt sound, en kombination som får till och med det mest banala att klinga som angelägenheter ur en sublim filmscen.

Det kritikerhyllade albumet “Spaceships on the Blade” landade 2022. Det följdes 2023 upp av samarbetsalbumet ”The Great Escape”. I det senare gör Larry June gemensam sak med ikonproducenten The Alchemist. Gästar gör bland andra Action Bronson, Wiz Khalifa och Curren$y.

Larry June har tidigare turnerat med sådana som Post Malone, Asher Roth och Cousin Stizz. Nu intar han turnéns huvudroll.

Om biljettköp till Larry June:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

  • —Stadsgårdsterminalen | Stockholm

    Special guests: Monroe Flow & DVME
    Biljettpris: 345 kr + avgifter
    Åldersgräns: 18 år

    Biljetter Biljetter