Laleh

Laleh
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Laleh intog Ullevi! Den 10 juni 2022 satte Laleh stämningen för hela sommaren med en fest i sin gamla hemstad Göteborg. Räkna med glädje, kärlek och vackert vemod då Laleh blir första svenska kvinnliga artist att göra en egen konsert på Ullevi.

Ingen annan artist representerar hela Sverige på samma storslagna sätt som Laleh, med sina nu dussintals hits som känns lika klassiska som moderna. ”Live Tomorrow”, ”En Stund På Jorden”, ”Some Die Young”, ”Bara Få Va Mig Själv”, ”Goliat” och nu senast ”Det kommer bli bra”!

Under åren från genombrottet och fram till nu har Laleh konstant gått sin egen väg, hon har krossat glastak och brutit ny mark, hon har lyckats sammanföra Cornelis svenska vistradition med modern internationell popgenialitet.

Full av integritet och med genuin kärlek för musiken och sina lyssnare har hon befäst sin plats i den svenska folksjälen.

”Ullevi var en plats där jag som liten fotbollstjej gick för att titta på Gais eller stå utanför vid grinden och få autografer ifrån mina favoritspelare, så nu, efter alla år känns det lite extra speciellt, jag kommer dock inte ha med mig min fotboll, tror jag.” – Laleh

Om biljettköp till Laleh:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor