Kojaque

KOJAQUE

5 DECEMBER: STOCKHOLM | KOLLEKTIVET LIVET

BOKA BILJETT

Rapparen och Dublin-skildraren kommer till Sverige med sina realistiska nutidshistorier om samhället och livet.

Den irländske berättaren och kulturelle mångsysslaren Kevin Smith har charmat den internationella musikscenen under artistnamnet Kojaque. Han rappar fram träffande, ärliga och naturalistiska historier om livet i Dublin. Mot en fond av experimentell boom bap av jazziga slingor och avspända beats.

År 2018 släppte han koncept-EP:n ”Deli Daydreams”, en slags musikalisk novellsamling om dagarna och nätterna för en arbetare i en delikatessbutik. Den regelrätta albumdebuten kom med ”Town’s Dead” 2021 och på det följde turnerande tillsammans med Lana Del Rey och Slowthai.

Kojaque låter som en blandning mellan Jamie T, MF Doom och någon av de mest historiefokuserade rapparna från boom bap-erans guldålder. Man skulle också kunna utnämna honom till en nutidens James Joyce – med mer direkt slagkraft.

Om biljettköp till Kojaque:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim och Tickster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

  • —Kollektivet Livet | Stockholm

    Insläpp:

    Biljettpris: 295 kr + avgifter
    Åldersgräns: 18 år

    Biljetter Biljetter