Klubb La Reina

Klubb La Reina

INGEN INPLANERAD KONSERT

KOLLA IN VÅRA ÖVRIGA KONSERTER

Klubb La Reina:
Klubb La Reina är en performance-klubb där divan Min Stora Sorg och hennes undersåtar gör allt för att få dig att känna dig välkommen. Stämningen vi skapar är hemmafest extravaganza escandalosa!

La Reina är klubben där alla är en del av festen, klubben där hjärtan får bulta synligt, klubben som inte håller tillbaka.

Det bjuds på euforisk musik, skratt, otroliga scenframträdanden, något att dricka, något att mumsa på. Det bjuds på värme, kärlek, maximalism. ¡Dale a tu cuerpo alegría Macarena!

Denna gång slår vi verkligen på stora trumman och bjuder inte bara på något att äta & dricka, otroliga gäst DJs utan även på KONSERT! Nattklubbsdrottningen kommer under kvällen att förvandlas till rockstjärnan/popdivan Min Stora Sorg och ha sin första konsert i Sverige på länge.

Min Stora Sorg:
I över 10 år har Min Stora Sorg varit en självklar del av den svenska musik och konstscenen. Fem kritikerrosade album är släppta och publik har mötts på flertal scener. Det unika med Min Stora Sorg är det alltid lika äkta uttrycket. Med texter som krossar lyssnarens barriärer och når rakt in i hjärtat. Det är storslaget och intimt på en och samma gång. Det är långt ifrån ljummen mellanmjölk.

Som live-akt är Min Stora Sorg något helt annat än på skiva. Eftersom allt med Min Stora Sorg tas på största allvar är såklart varje scenframträdande extra allt. Anpassat till scenen och tillfället skapar Min Stora Sorgs team en skräddarsydd maximalistisk upplevelse. Det kan vara svettiga, stroboskopiska och dansanta klubbspelningar storslagna konserter med fullt band, klädombyten och koreografi eller intima akustiska gig i stil med MTV ?s ikoniska Unplugged på 90-talet. Ann-Sofie får genom sin scennärvaro, humor och med sin sköra divighet publiken att känna sig sedda och att de är en del av något stort och unikt.

Om biljettköp till Klubb La Reina:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor