Klangstof

Klangstof
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Klangstof har kommit långt sen debutsingeln ”Hostages” premiärspelades av Zane Lowe 2016, för att därefter hyllas av obskyra tastemakers som ”Radiohead möter Flume”. De har vunnit Edison Awards, blivit det första nederländska bandet på Coachella samt samarbetat med storheter som Tame Impala och The Flaming Lips. Men framför allt har de klivit ut ur skuggan av sina inspirationskällor och skapat ett helt eget sound, där drömmig alternativindie samsas med både det smittsamt elektroniska och det nordiskt vemodiga.

Efter den hyllade debutskivan ”Close Eyes to Exit” flyttade Klangstof fram positionerna ännu mer med 2020 års uppföljare ”The Noise You Make Is Silence”. Men i en nedstängd värld fick turnéplanerna läggas på is redan efter ett par spelningar. Och plötsligt stod trion där med oväntat mycket tid.

På ep:n ”Ocean View” har Klangstof testat nya angreppssätt. Processen har varit tajtare med kortare deadlines och inte lika mycket tid för eftertanke. Istället har de slappnat av, litat på spontana infall och låtit ep:n genomsyras av en befriande ”varför inte”-känsla. Allt det här förstärks av att låtarna är inspelade live i studion på bara några få tagningar, vilket gör att Klangstof låter mer som ett samstämmigt, sammansvetsat och svårstoppat band än någonsin tidigare.

Om biljettköp till Klangstof:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor