Kimbra

Kimbra
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Då den nya zeeländska sångerskan Kimbra debuterade med albumet ”Vows” 2011 jämfördes hennes egensinniga pop med allt från Nina Simone till Björk och Florence and the Machine. Skivan blev en stor succé i både Nya Zeeland och Australien. När albumet senare släpptes även i USA och Europa hade hon redan fått ett enormt genomslag som Gotyes duettpartner på superhiten ”Somebody That I Used To Know”. Med ett album som uppnått platinastatus och en global meghahit var Kimbra plötsligt en av världens hetaste alt-popdebutanter.

2014 följde Kimbra upp framgångarna genom albumet ”The Golden Echo”. På skivan, där hon samarbetade med bland andra John Legend, Mark Foster och Thundercat, visade hos på nytt upp sin enorma känsla för mångfacetterad finsmakarpop, som aldrig upphör att överraska.

Om biljettköp till Kimbra:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor