KiDi & Kuami Eugene

KiDi & Kuami Eugene | Debaser, Stockholm | 21 september
BOKA BILJETT

KiDi och Kuami Eugene tillhör var för sig de största namnen på Ghanas musikscen. 21 september tar de gemensamt över Debaser för en kväll fylld med sjukt vibeig stämning. Missa inte den första Sverigespelningen för två av de snabbast växande afrobeatstjärnorna just nu!

Både KiDi och Kuami Eugene har upplevt enorm framgång de senaste åren. De har etablerat en ny standard inom ghanansk highlife och afrobeat. KiDi, som just nu besitter titeln ”Ghana’s Afrobeat Artist Of The Year”, har släppt singlar som har streamats miljontals gånger. Några favoriter är ”Odo” och ”Say Cheese”. För att inte glömma den TikTok-virala hiten ”Touch It”, som det har dansats till flera miljoner gånger.

Kuami Eugene är för fjärde gången utsedd till ”Highlife Artist of the Year” av Ghana Music Awards. Han har släppt flera hitlåtar, bland annat ”Angela”, ”Confusion” och ”Wish Me Well”. Dessutom hoppade han på remixen på den virala låten ”Love Nwatiti” tillsammans med Ckay och Joeboy.

En kväll, två stjärnor, oändligt bra vibe – 21 september på Debaser.

Om biljettköp till KiDi & Kuami Eugene:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim och Tickster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

  • —Debaser | Stockholm

    Insläpp:

    Biljettpris: 295 kr + avgifter
    Åldersgräns: 18 år

    Biljetter Biljetter