KiDi & Kuami Eugene

KiDi & Kuami Eugene
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Både KiDi och Kuami Eugene har upplevt enorm framgång de senaste åren. De har etablerat en ny standard inom ghanansk highlife och afrobeat. KiDi, som just nu besitter titeln ”Ghana’s Afrobeat Artist Of The Year”, har släppt singlar som har streamats miljontals gånger. Några favoriter är ”Odo” och ”Say Cheese”. För att inte glömma den TikTok-virala hiten ”Touch It”, som det har dansats till flera miljoner gånger.

Kuami Eugene är för fjärde gången utsedd till ”Highlife Artist of the Year” av Ghana Music Awards. Han har släppt flera hitlåtar, bland annat ”Angela”, ”Confusion” och ”Wish Me Well”. Dessutom hoppade han på remixen på den virala låten ”Love Nwatiti” tillsammans med Ckay och Joeboy.

Om biljettköp till KiDi & Kuami Eugene:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor