Kelvyn Colt

Kelvyn Colt
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Kelvyn Colt har hyllats som en av de mest lovande nya artisterna av Hypebeat och lyfts fram som hiphopens framtid av Vogue Magazine. Med inspiration hämtad från föregångare som Kid Cudi och 2Pac är han den första tyske rapparen som på allvar har gjort ett avtryck på den internationella scenen. Samtidigt är han fortfarande i början av en karriär som kommer att ta honom än mycket längre.

Colt bygger sina låtar på melodiösa ljudbyggen, där han inte backar för att väva in mer otippade ingredienser. Ovanpå det sprider han ut sitt upplyftande budskap, som ofta utgår från känslan av att stå mellan två olika kulturer. För Kelvyn Colt själv handlar det om hans nigerianska och tyska påbrå.

De senaste åren har Kelvyn Colt befunnit sig på en högkreativ nivå och varvat förstklassiga singlar samt EP:s med spännande samarbeten och gästinhopp. Trots den höga utgivningstakten har han hållit en imponerande kvalitét – varje släpp har inneburit nya favoriter för den ständigt växande fanskaran. Längs vägen har han även mutat in sig som ett av de viktigaste namnen på den nya europeiska hiphopscenen.

Om biljettköp till Kelvyn Colt:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor