Keinemusik: Rampa, &ME, Adam Port

KEINEMUSIK: RAMPA, &ME, ADAM PORT

INGEN INPLANERAD KONSERT

KOLLA IN VÅRA ÖVRIGA KONSERTER

DJ-kollektivet besöker Sverige – efter hyllat Coachella-framträdande.

Kind People Club presenterar:
KEINEMUSIK: RAMPA, &ME, ADAM PORT
Det finns ingen akt som är hetare just nu än Keinemusik och nu har du chansen att få uppleva dem alla tillsammans på svensk mark för första gången någonsin. Den 26 augusti kommer Kind People Club ta över den magiska Förbindelsehallen ute i Slakthusområdet för att ställa till med sin största fest hittills, där inga mindre än Rampa, &ME och Adam Port från Keinemusik kommer leverera inget annat än magi.

Tyska Keinemusik har gått från ett coolt och kreddigt DJ-kollektiv och label till en global megasuccé. De toppar alla listor med sina låtar, blivit karaktärer i GTA 5, spelar på världens största festivaler och klubbar samt samarbetar med superartister som t.ex. Drake. Deras turnerande fester har blivit en must go to för alla som älskar dansmusik och deras fanskara växer för varje dag. Det är ett skivbolag, ett gäng producenter, ett gäng vänner, ett nätverk – en idé som grundades i Berlin 2009 där Adam Port, &ME och Rampa utgör dess kärna. Deras musikaliska benmärg utgörs av house, techno och afrobeat vilket också har blivit deras signum. I år uppträdde dom på årets Coachella, till stående ovationer. Nu tar de sin DYI-anda och djupa kärlek till basen och beatsen med sig till Sverige.

Om biljettköp till Keinemusik: Rampa, &ME, Adam Port:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor