Katatonia

Katatonia + Sólstafir

Support: SOM

25 FEBRUARI: STOCKHOLM | FRYSHUSET ARENAN

BOKA BILJETT

STRÅLANDE NYHETER!
Konserten kommer att genomföras som planerat! Den här konserten har tagits över av FKP Scorpio Sverige. Redan köpta biljetter gäller som vanligt och behöver inte bytas ut.

SVAREN PÅ DE VANLIGASTE FRÅGORNA

Det svenska metalbandet Katatonia gör i början av 2023 en turné tillsammans med isländska Sólstafir som når Sverige för en exklusiv spelning.

Katatonia är ett av svensk metals mest etablerade band. Deras melankoliska och mörka musik rör sig i landet mellan doom och alternativmetal. Den senaste plattan ”City Burials” kom ut våren 2020 och gick in på tolfte plats på den svenska albumlistan.

Reykjavik-bandet Sólstafir bildades 1995 och började sin karriär som ett blackmetalband. Under åren har bandet fått mer inslag av atmosfärisk musik har de utvecklat sin egen form av postmetal som givit dem en självklar plats inom genren. Under alla år har Aðalbjörn ”Addi” Tryggvason varit i bandets centrum.

Om biljettköp till Katatonia:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

 • —Fryshuset Arenan | Stockholm

  Insläpp:

  Support: SOM
  Åldersgräns: 13 år

  Den här konserten har tagits över av FKP Scorpio. Redan köpta biljetter gäller som vanligt och behöver inte bytas ut.

  Biljetter Biljetter