K-Trap

K-Trap

19 OKTOBER: STOCKHOLM | KOLLEKTIVET LIVET
STADSGÅRDSTERMINALEN

BOKA BILJETT

Ren, rå och hårdnackad UK drill – direkt från genrens födelseplats.

Den 27-åringe K-Trap härstammar från det södra London som satte UK Drill till världen. Det hörs, märks och syns. Det började med balaklava-mask och råa gatuhistorier. Och så har det fortsatt – men maskeringen har åkt av och den benhårda och energiska rappen har försetts med ett ömsint djup och erfarenhetens eftertänksamhet.

K-traps säregna flow och musikaliska mix av road rap och trap gjorde och fortsätter att göra honom till ett namn att räkna med. Aktade förgrundsfigurer inom den brittiska musiken, sådana som Fredo, Giggs och Stormzy, har gett 27-åringen sitt erkännande. Och trots att denne oborstade talang spelat en absolut huvudroll i att lyfta underjordens musik till mainstreamens höjder, så har han aldrig kohandlat med sitt uttryck – ren och rå sanning och äkthet.

Om biljettköp till K-Trap:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Tickster och Tickster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

  • —Kollektivet Livet | Stockholm

    Insläpp:

    Biljettpris: 280 kr + avgifter
    Åldersgräns: 20 år (18 med förköpsbiljett)

    Biljetter Biljetter