Justin Bieber

Justin Bieber
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Sist Justin Bieber var i Sverige fyllde han Ericsson Globe. Inte en, inte två utan tre gånger om. Hypen kring Justin Biebers har idag nått en ny rekordnivå. Med förstaplaceringar för nya albumet Purpose i över 100 länder och upprepade listettor på singellistorna slår Purpose rekord över hela världen, där Bieber bland annat haft 17 låtar med på Hot 100 under en och samma vecka (och slår därmed både The Beatles och Drake) och ett nytt Spotifyrekord för global streaming med över 200 miljoner albumlyssningar under den första veckan.

Fans över hela världen kommer kunna se Biebers dynamiska liveshow, och nu är det äntligen dags för den över 30 datum långa europeiska grenen av världsturnén, som kommer att ambulera arenor runt om i Europa med stopp ibland annat England, Frankrike, Tyskland och Skandinavien.

Om biljettköp till Justin Bieber:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor