JUNNY

JUNNY

JUNNY

INGA INPLANERADE KONSERTER

KOLLA IN VÅR EVENEMANGSKALENDER

K-popen fortsätter att behålla sitt grepp som världens just nu mest bubblande popscen. I kölvattnet av den globala succén för BTS har en rad spännande artister som Eric Nam – vars konsert i Stockholm sålde ut snabbare än snabbt – erövrat världen. Men för de svenska fansen har chansen att få se stjärnorna live hittills varit ganska få. 21 mars är det dags, då kommer JUNNY äntligen till Stockholm.

JUNNY är den koreansk-kanadensiska artisten som 2017 debuterade med EP:n ”Monochrome”. Sedan dess har han varvat släpp på koreanska och engelska, och radat upp höjdare som finstämda ”By My Side” och r&b-osande ”Thank You”. Vid sidan av det egna artisteriet har han även komponerat hits för hyllade K-pop-akter som IU och JAY B.

Nu får vi äntligen chansen att se JUNNY live. 21 mars fyller han Klubben i Stockholm.

Om biljettköp till JUNNY:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor