July Talk

July Talk
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

I oktober 2012 firade det kanadensiska bandet July Talk releasen av sitt självbetitlade debutalbum framför några hundra fans intryckta i de klaustrofobiska lokalerna med lågt i tak på Torontos legendariska Horseshoe Tavern. Tre år och ungefär 20 turnéer senare spelade de på Ontarios WayHome Festival inför tiotusentals extatiska själar som vrålade med i deras låtar.

Visst, en hel del hade förändrats under tiden; deras debutskiva hade gått varm på radion, gjort sig förtjänt av en guldskiva i Kanada och en Juno Award för årets alternativa album. Men en fundamental prägel av July Talks framträdanden förblev oförändrad – den pulshöjande styrkan i deras konfronterande, sensuella rocknroll.

Om uppföljaren ”Touch”, som släpptes i september 2016, säger bandet: ”Vi alla behöver mänsklig beröring. Det är en påminnelse om att inget Snapchatfilter är ett substitut för en intim konversation, ingen emoji ger samma värme som en omfamning och ingen konsert på Youtube kan ingjuta den spännande känslan man får att crowdsurfa.”

Oavsett om du upplever July Talk i en sunkig källarlokal eller på den största festivalen får dem dig att känna dig som en del av ett hemligt sällskap – en publik av enade själar med en önskan att fly undan vardagen och uppleva något verkligt – ett naturligt, brutalt botemedel för vårt sinnesbedövande smartphoneberoende.

Om biljettköp till July Talk:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor