Julia Holter

Julia Holter
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Julia Holter kan närmast beskrivas som en urkraft. Los Angeles-baserade Holter har ständigt rört sig i musikens ytterkanter och besitter en diskografi som rymmer en brokig skara av art-pop- och barockpärlor. 2015 släppte hon unisont hyllade albumet ”Have You In My Wilderness”, hennes poppigaste alster hittills. När hon förra året utannonserade den nya fullängdaren ”Aviary” gick hon direkt i motsatt riktning. Det här är snarare ett album som förenar krautrock, jazz och art-pop. Med ljudbilder som bjuder på kaos, stråkar och förvirring gör Holter en djupdykning i jordens undergång. Ett album där hon lyckas förena influenser från både Björk och GY!BE inför en jublande kritikerkår.

Med sitt mest ambitiösa album i ryggen kommer Julia Holter för att utmana, inspirera och skänka en gnutta av hopp innan mörkret sluter sig. Få artister kan porträttera förödelse så vackert som Holter.

Om biljettköp till Julia Holter:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor